Müügiminutid #22: Lase elada!

Hea sõber!

Eelmisel nädalal küsis üks mu koolitusel osalenu minu käest järgmise küsimuse. Mida ma teeksin olukorras, kus olen olnud mingi ettevõtte pikaajaline partner ja vahetub ettevõtte kontakt. Uus kontakt ei tea minust ega minu teenusest midagi. Tingib igal hetkel ja normaalne koostöö pole enam võimalik. Kas sellises olukorras on väljapääs? Kas mõlemale poolele kasulik koostöö saab jätkuda? Mida teha ja kuidas käituda? Kuula minu mõtteid järgnevast videost:

Kui sul on küsimusi müügimaailmast, millega pead vaevad, siis saada see ka mulle.
Äkki oskan nõu anda ja mõtleme koos!

Parimat soovides,
Urmas Kamdron
koolitaja ja treener
e-post: urmas@dreamtraining.com
tel: 5080023

Jälgi Dream Trainingu tegemisi ja uudiseid ka Facebookis
Selleks, et müügisoovitusi oma Facebooki infovoos paremini märgata tee nii:

2018-07-30T06:25:02+02:0016.10.2017|